"Απομακρυσμένες θέσεις εργασίας πρακτόρων διαδικτυακής συνομιλίας μερικής απασχόλησης: Δεν απαιτείται εμπειρία"

Work From Homе Chat Agеnt Jobs No Expеriеncе Rеquirеd


Έχετε συμμετάσχει ποτέ σε ζωντανή συνομιλία με μια επιχείρηση στον ιστότοπό της; Το άτομο που σας βοήθησε ήταν ένας πράκτορας υποστήριξης ζωντανής συνομιλίας ιστότοπου, ο οποίος κέρδιζε $25 – $35 την ώρα. Επί του παρόντος, πολλές επιχειρήσεις αναζητούν αντιπροσώπους υποστήριξης συνομιλίας στον ιστότοπο, χωρίς να απαιτείται προηγούμενη εμπειρία καθώς παρέχεται ολοκληρωμένη εκπαίδευση. Εάν ενδιαφέρεστε για μια διαδικτυακή εργασία που μπορείτε να ξεκινήσετε αμέσως, εδώ είναι οι πλήρεις λεπτομέρειες:


Περιγραφή εργασίας: Ως αντιπρόσωπος υποστήριξης συνομιλίας στον ιστότοπο, θα είστε αυτός που βοηθά τους πελάτες όταν επισκέπτονται τον ιστότοπο της επιχείρησης αναζητώντας πληροφορίες όπως εκπτωτικούς κωδικούς ή πολιτικές επιστροφής χρημάτων. Θα έχετε πρόσβαση σε ένα έγγραφο που περιέχει απαντήσεις σε συνήθεις ερωτήσεις και έναν επόπτη διαθέσιμο για να σας βοηθήσει με πιο σύνθετα ερωτήματα.


Διάρκεια σύμβασης: Χωρίς καθορισμένο χρόνο


Ποσοστό πληρωμής: $25 – $35 ανά ώρα


Απαιτούμενες δεξιότητες/Ιστορικό:

• Διαθέτουν συσκευή με δυνατότητα πρόσβασης σε λειτουργίες κοινωνικών μέσων και συνομιλίας ιστότοπου (Τηλέφωνο/Τάμπλετ/Φορητός υπολογιστής)

• Ικανότητα αυτόνομης εργασίας

• Δυνατότητα σχολαστικής παρακολούθησης των παρεχόμενων οδηγιών

• Διαθεσιμότητα 10+ ωρών την εβδομάδα

• Αξιόπιστη σύνδεση στο διαδίκτυο


Εβδομαδιαίες ώρες: 10+ ώρες την εβδομάδα


Τοποθεσία: Απομακρυσμένη ηλεκτρονική εργασία (Κατά προτίμηση στις Ηνωμένες Πολιτείες)


Η ζήτηση για πράκτορες υποστήριξης ζωντανής συνομιλίας αυξάνεται ταχύτατα παγκοσμίως. Βιώνουμε σημαντική επέκταση σε αυτόν τον τομέα και χρειαζόμαστε επειγόντως καταρτισμένους υποψηφίους. Εάν είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε αμέσως, κάντε αίτηση παρακάτω.

techjonyzani

Σας ευχαριστούμε για το ερώτημά σας. Προσφέρουμε τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις για το σπίτι, την ομορφιά, τη μόδα, τον τρόπο ζωής και τα ταξίδια. Εξειδίκευση στην τεχνολογία και τις επιχειρήσεις, παρέχοντας διάφορες υπηρεσίες ψηφιακού μάρκετινγκ. Επικοινωνήστε μαζί μας στο techjonyzani@gmail.com για περισσότερες λεπτομέρειες. Με εκτίμηση, [Techjonyzani]

Post a Comment

Previous Post Next Post

Contact Form