Ένας εισαγγελέας Τραμπ είπε ότι η Μελάνια ήταν έγκυος κατά τη διάρκεια μιας από τις υποθέσεις του Τραμπ. Αυτό το χρονοδιάγραμμα δεν αθροίζεται.

Ένας εισαγγελέας Τραμπ είπε ότι η Μελάνια ήταν έγκυος κατά τη διάρκεια μιας από τις υποθέσεις του Τραμπ. Αυτό το χρονοδιάγραμμα δεν αθροίζεται.



  • Εισαγγελέας στην ποινική υπόθεση του Ντόναλντ Τραμπ είπε ότι η Μελάνια ήταν έγκυος κατά τη διάρκεια της σχέσης του με την Κάρεν ΜακΝτούγκαλ.
  • Η σχέση ξεκίνησε ουσιαστικά αφού η Μελάνια γέννησε τον Μπάρον, είπαν δύο πηγές στο Business Insider.
  • Η ασυμφωνία στο χρονοδιάγραμμα έμεινε ένα μυστήριο μετά τη λήξη της δίκης τον περασμένο μήνα.


Η ποινική δίκη του Ντόναλντ Τραμπ έδωσε στο κοινό περισσότερες λεπτομέρειες από ό,τι ήθελε κανείς για τη σεξουαλική ζωή του πρώην προέδρου. Όμως, μετά από εβδομάδες μαρτυριών, ένα μυστήριο παρέμεινε.

Σύμφωνα με έναν από τους εισαγγελείς της υπόθεσης, ο Τραμπ είχε σχέση με την Κάρεν ΜακΝτούγκαλ, πρώην μοντέλο του Playboy, ενώ η σύζυγός του, Μελάνια Τραμπ, ήταν έγκυος.

Ο ισχυρισμός ότι ο McDougal και ο Trump είχαν σχέση δεν ήταν νέος. Η ιδέα ότι η σχέση έλαβε χώρα ενώ η Μελάνια Τραμπ περίμενε παιδί, ωστόσο, δεν είχε αναφερθεί ποτέ στο παρελθόν. Ο εισαγγελέας, ο βοηθός εισαγγελέας Joshua Steinglass, το αποκάλυψε σε μια ακρόαση λίγο πριν ξεκινήσει η επιλογή των ενόρκων, το πρωί της 15ης Απριλίου.

Και ήταν αυτή η λεπτομέρεια που θα ενίσχυε το επιχείρημα της εισαγγελίας ότι ο Τραμπ φίμωσε τις γυναίκες για να ωφελήσει την προεδρική του εκστρατεία το 2016, είπε.

«Το γεγονός ότι αυτή η σχέση συνέβη κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της συζύγου του κατηγορουμένου και μετά τη γέννηση του παιδιού τους, μιλάει ευθέως για τον βαθμό στον οποίο ο κατηγορούμενος πίστευε ότι η ιστορία θα ήταν επιζήμια για την εκστρατεία του», είπε ο Steinglass στον δικαστή.

Σύμφωνα με δύο πηγές με γνώση της σχέσης του Μακ Ντούγκαλ με τον Τραμπ, ο εισαγγελέας έκανε λάθος τη λεπτομέρεια.

«Ήμασταν εξίσου έκπληκτοι με εσάς όταν ο Josh Steinglass δήλωσε ότι η Melania ήταν έγκυος εκείνη την εποχή», είπε στο Business Insider η Carol Heller, εκπρόσωπος του McDougal.

Μια δεύτερη πηγή που γνωρίζει τις διαμάχες μεταξύ Τραμπ και ΜακΝτούγκαλ, και που κατέθεσε στη δίκη, επιβεβαίωσε ότι η σχέση ξεκίνησε «λίγο μετά τη γέννηση».

Ο Steinglass έριξε την προφανή βόμβα την πρώτη κιόλας μέρα που οι δημοσιογράφοι πλημμύρισαν την ψυχρή αίθουσα του δικαστηρίου του Μανχάταν για τη δίκη, προτού επιλεγεί ένας μόνο ένορκος.

Ζήτησε από τον δικαστή, τον δικαστή του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Νέας Υόρκης, Juan Merchan, να επιτρέψει στον McDougal να καταθέσει σχετικά.

«Η Κάρεν ΜακΝτούγκαλ είναι ένα πρώην μοντέλο του Playboy που ισχυρίστηκε ότι είχε μια ρομαντική και σεξουαλική σχέση με τον κ. Τραμπ, η οποία διήρκεσε σχεδόν ένα χρόνο, ακόμη και όταν η σύζυγος του Τραμπ, Μελάνια, ήταν έγκυος στο παιδί τους», είπε ο Βοηθός Εισαγγελέα Στάινγκλας. δικαστής.

Αλλά κάτι δεν αθροίστηκε.

Σε προηγούμενες συνεντεύξεις στα μέσα ενημέρωσης, ο ΜακΝτούγκαλ είπε ότι η υπόθεση διήρκεσε 10 μήνες, ξεκινώντας γύρω στα γενέθλια του Τραμπ τον Ιούνιο του 2006 και διήρκεσε μέχρι τον Απρίλιο του 2007.

Ο Μπάρον Τραμπ, το μοναδικό παιδί του Ντόναλντ και της Μελάνια Τραμπ, γεννήθηκε τον Μάρτιο του 2006 — πριν ο ΜακΝτούγκαλ πει ότι η σχέση έλαβε χώρα.


Σύμφωνα με τον Heller, ο Merchan βασίστηκε στο λάθος του Steinglass όταν αποφάσισε ότι οι εισαγγελείς δεν έπρεπε να ρωτήσουν τον McDougal σχετικά με το θέμα στο βήμα του μάρτυρα.

Ο Στάινγκλας είχε πει στον δικαστή ότι δεν θα αποσπούσε «τις σκανδαλώδεις λεπτομέρειες της υπόθεσης, για να περιγράψει τις σεξουαλικές πράξεις ή τις τοποθεσίες των συνδέσμων τους» από τον ΜακΝτούγκαλ — εκτός εάν οι δικηγόροι του Τραμπ «άνοιγαν την πόρτα» σε αυτήν. Ωστόσο, ο δικαστής, στην απόφασή του, είπε ότι θα ήταν «προληπτικό» να αναφερθεί ότι «η σύζυγος του κατηγορουμένου ήταν έγκυος σε ένα παιδί εκείνη την εποχή και ότι αυτό συνέβαινε όσο ήταν έγκυος και ακόμη και μετά τον τοκετό».

«Ο Steinglass μίλησε λάθος για την έγκυο Melania κατά τη διάρκεια της σχέσης και ο Merchan βασίστηκε στην εσφαλμένη εντύπωση που έδωσε όταν μίλησε για την Melania έγκυος», είπε ο Heller στο BI.

«Όπως έχουν αναφέρει όλοι στο παρελθόν, συμπεριλαμβανομένης της ίδιας της Κάρεν: Η Κάρεν συνάντησε τον κ. Τραμπ στο Playboy Mansion όταν γύριζαν ένα επεισόδιο του The Apprentice», είπε ο Χέλερ. «Ήταν Ιούνιος του 2006. Ο Μπάρον ήταν ήδη τριών μηνών».

Οι εισαγγελείς τελικά δεν κάλεσαν ποτέ τον ΜακΝτούγκαλ για να καταθέσει, επομένως η ασυμφωνία στο χρονοδιάγραμμα δεν αναφέρθηκε ξανά και δεν έγινε αντικείμενο περαιτέρω εξέτασης στη δίκη. Οι ένορκοι δεν άκουσαν ποτέ κανένα στοιχείο σχετικά με αυτό.

Η λεπτομέρεια τελικά αποδείχθηκε ασήμαντη για να κερδίσει την υπόθεση.

Το Γραφείο του Εισαγγελέα του Μανχάταν κατηγόρησε τον Τραμπ με 34 κατηγορίες παραποίησης επιχειρηματικών αρχείων για να καλύψει μια πληρωμή σιωπηλών χρημάτων στη Στόρμι Ντάνιελς - μια διαφορετική γυναίκα που λέει ότι είχε σχέση μαζί του - για να κρατήσει παράνομα μυστικές τις πληροφορίες πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2016 .

techjonyzani

Σας ευχαριστούμε για το ερώτημά σας. Προσφέρουμε τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις για το σπίτι, την ομορφιά, τη μόδα, τον τρόπο ζωής και τα ταξίδια. Εξειδίκευση στην τεχνολογία και τις επιχειρήσεις, παρέχοντας διάφορες υπηρεσίες ψηφιακού μάρκετινγκ. Επικοινωνήστε μαζί μας στο techjonyzani@gmail.com για περισσότερες λεπτομέρειες. Με εκτίμηση, [Techjonyzani]

Post a Comment

Previous Post Next Post

Contact Form